Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 7,50

Box: € 10,-

De pensioen party…

Na 15 jaar en talloze optredens kondigt de band hun muzikale pensioen aan. Uiteraard doen ze dit niet zomaar, maar met één laatste show in de Oefenbunker ondersteund door hun Kafkaanse broeders van Imp Syn. Tevens zal A Minor Problem de release van hun 2 laatste singles deze avond vieren, welke binnenkort nog zullen verschijnen!

Verwacht dus een avond vol lol, een bak herrie en een lading onzin en wees erbij!

Ook zal aan het eind van de avond een loterij plaatsvinden waarbij allemaal A Minor Problem gerelateerde goodies te winnen zijn! (De prijzen die je wint ben je verplicht om mee naar huis te nemen, wij willen het niet meer)

A Minor Problem is onderhand een bekende naam in het zuiden van Nederland. Deze party-punkers maken ondertussen 15 jaar lang elk podium waar ze komen onveilig met hun bizarre performances!

A Minor Problem maakt catchy meeschreeuwers met invloeden van The Sex Pistols, Frank Turner en Rise Against.

 

Support: Imp Syn

‘Spinvis voor Speedsnuivers’

Een gelegenheidssamenstelling van Jeffrey Hanssen en Sven Vek (Mt. Atlas) brengt ons; IMP SYN. Uit de krochten van het zuiden kruipt dit vehikel van elektronische dansbaarheid, poëtische lading en kafkaeske kwinkslagen. In hun nog prille bestaan wisten ze een voorprogramma van Doodseskader te strikken en waren ze de mainact op literair festival “Opzich”.

 

Upcoming events

vrijdag 11 oktober 2024

Harsh Frequencies Over Limburg IV

zaterdag 19 oktober 2024

Peuk (BE) + Blue Gene (BE)

vrijdag 25 oktober 2024

MAURO PAWLOWSKI solo + supports

vrijdag 1 november 2024

Hardcore Night ft. Take Your Guilt (DE), Promille Kartell (DE/NL), Corepenter (DE) en Rising Tide.

zaterdag 2 november 2024

LAZARVS (HU) + LaMorta

Volledige overzicht