Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 16,-

Box: € 20,-

Wie herinnert zich het optreden van La Ultima van vorig jaar niet nog in de oefenbunker. Denkt daar met een feest der herkenning, maar ook het grote familiegevoel aan terug. De tour voor 2025 staat dan ook in het teken van “Familientreffen” 2025. Waarmee ze volgend jaar tevens twee dagen lang te gast zullen zijn bij het Rockfabrik Open Air 2025. De Oefenbunker is echter nog de laatste van de huidige tour “Viva los Pendejoz” die dan ook bij ons wordt afgesloten.

La Ultima - Böhse Onkelz Tribute

 

Met hun show heeft de band La Ultima zich gevestigd als een unieke Böhse Onkelz Tribute Band. De liedjes van de Frankfurtse legendes worden op een frisse manier nieuw leven ingeblazen.

Juist die reputatie ging de band vooraf en zorgde na een telefoontje vanuit de Böhse Onkelz persoonlijk in een optreden op het Matapaloz Festival in Leipzig. Sindsdien heeft “La Ultima”, getest door de originele vertolkers, de titel “een van de beste onkelz-coverbands” kunnen claimen.

Een unieke mengelmoes waarmee de vier nuchtere en sympathieke jongens met een grijns de middelvinger naar alle clichés steken! Grote publieksnabijheid, een energieke liveshow, sterke podiumpresentatie en een snufje humor onderstrepen de eigenheid van deze band. Word onderdeel van “La Familia” en geniet ook deze avond weer uit volle borst mee.

“We spelen de nummers alsof ze van ons zijn!” Dat werkt, zie de uitverkochte shows waar deze band overal opduikt.

La Ultima bestaat uit ; Tom vocals, Fluppe Guitar,Torben Bass & Alex Drums

Koop je tickets tijdig in de VVK om ene eventuele teleurstelling te voorkomen.

De VVK Start op Dinsdag 17.09.2024 vanaf 9:00 uur via www.eventim.de  en via www.therockonline.nl  via deze laatste zijn mooie ltd. Hard tickets te krijgen.

Via de oefenbunker start de voorverkoop om 10.00 via: https://oefenbunker.stager.co/web/tickets

 

Upcoming events

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

zondag 6 oktober 2024

This Charming Popquiz

vrijdag 11 oktober 2024

Harsh Frequencies Over Limburg IV

zaterdag 19 oktober 2024

Peuk (BE) + Blue Gene (BE)

vrijdag 25 oktober 2024

MAURO PAWLOWSKI solo + supports

Volledige overzicht